Djungelgänget (Les As de la Jungle, 2018)

Stillbild ur djängelgänget
Premiärdatum: 19 jan 2018
Originaltitel: Les as de la jungle
Regi: David Alaux
Genre: Animerat, Äventyr
Längd: 1 timme 37 minuter
Ålder: Barntillåten

Handling: Den udda skaran av djur som tillsammans utgör Djungelgänget har sett till att det råder frid i djungeln. En dag gör koalan Igor entré och visar sig vara deras farligaste motståndare någonsin. Tillsammans med de urgamla ”Champions” måste de nu samarbeta för att besegra sin fiende.

”Djungelgänget” har premiär den 19:e januari 2018.

About Sebastian Hansson 147 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.