Here and Now – Den nya HBO serien av Alan Ball

12 februari kommer Alan Ball tillbaka med HBO-serien ”Here and Now”.

Holly Hunter i HBO serien Here and Now.
Holly Hunter i Here and Now.

”Here and Now” är en ny HBO-serie av Alan Ball (Six Feet Under och True Blood). I huvudrollerna ser vi Golden Globebelönade Tim Robbins och Oscars- och Golden Globebelönade Holly Hunter. ”Here and Now” har premiär den 12:e Februari.

I ett pressmeddelande skriver HBO Nordic att deras prominente kreatör Alan Ball, som bland annat har legat bakom Six Feet Under och True Blood, snart är tillbaka med den nya serien Here and Now. Serien beskrivs som ett provokativt och mörkt komiskt drama om de krafter som polariserar dagens amerikanska kultur, sett ur en progressiv, mulitetnisk familjs perspektiv.

Greg Bishop (Tim Robbins) är professor i filosofi, hans hustru Audrey (Holly Hunter) är advokat. De har tre adopterade barn från Somalia (Jerrika Hinton), Vietnam (Raymond Lee) och Colombia (Daniel Zovatto), samt ett biologiskt barn (Sosie Bacon). Men bakom den till synes perfekta ytan av en progressiv familj döljer sig djupa sprickor.

När ett av barnen börjar se saker som ingen annan ser uppstår oroande frågor om mentala störningar. Greg ifrågasätter sitt liv, sina mål och världen han lever i – en värld där det onda verkar ha tagit över – och hans ansträngda relation till Audrey ökar på hans ångest ännu mer.

”Here and Now” är exekutivt producerad av Alan Ball, Peter Macdissi och David Knoller. Serien består av 10 avsnitt och har premiär den 12:e februari på HBO Nordic. För fler nya serier, se vår lista med tips.

About Eric Diedrichs 817 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.