Gore Verbinski överger Gambit-filmen

The Ring-regissören Gore Verbinski lämnar efterlängtade Gambit-filmen.

Bilden är hämtad från Screen Rant.

Den hyllade regissören Gore Verbinski har dragit sig ur 20th Century Fox efterlängtade superhjältefilm om Gambit. Vem som kommer att ta över registolen vet vi ännu inte.

Det såg länge ut som att Gore Verbinski, som bland annat har legat bakom succéer som The Ring och Pirates of the Caribbean, skulle regissera den efterlängtade Gambit-filmen med Channing Tatum i huvudrollen. Nu rapporterar Deadline Hollywood att den välrenommerade filmskaparen har avsagt sig jobbet på grund av logistiska problem med andra projekt.

Channing Tatum är fortfarande knuten till titelrollen och premiärdatumet är fortfarande satt till den 14:e februari 2019. Om premiären kommer att skjutas upp återstår att se. Tidigare regissörer som har varit anknutna till projektet är Doug Liman (Edge of Tomorrow) och Rupert Wyatt (Apornas planet: (r)Evolutionen). Vem som kommer att ta över efter Gore Verbinski vet vi ännu inte.

Gambit är en X-Men-spinoff och handlar om den kortkastande superhjälten med samma namn. Gambit har förmågan att ladda valfritt föremål med kinetisk energi och använda det som vapen. I filmens värld fick vi först bekanta oss med honom i X-Men Origins: Wolverine, där han spelades av Taylor Kitsch.

Filmen produceras av Channing Tatums produktionsbolag Free Associations och Reid Carolin (Magic Mike), som också har skrivit filmens manus tillsammans med Joshua Zetumer. Om du gillar de populära filmerna om de muterade hjältarna, spana in vår ranking av X-Men-filmerna.

Vad tycker du om att Gore Verbinski lämnar Gambit-filmen? Rösta hiss (tumme upp) eller diss (tumme ner) nedanför.

About Eric Diedrichs 707 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.