Hellraiser är tillbaka med sprillans ny trailer

Nu får vi återse Pinhead i ny Hellraiser-trailer.

Ett av skräckvärldens vassaste fejs är tillbaka för nionde gången. Idag får vi äntligen se de första rörliga bilderna på kommande ”Hellraiser: Judgment”

1987 reste sig helvetet i filmvärlden. Clive Barkers Hellraiser med den ack så ikoniska Pinhead i spetsen slog ner med storm. I sann skräckanda haglade uppföljarna efter succén och hittills är vi uppe i nio filmer om helvetet på jorden. Idag kan vi äntligen visa rörliga bilder på nästa rulle, Hellraiser: Judgment.

Se trailern till Hellraiser: Judgement här nedan:

Dock kommer du inte att få se skräckfesten på bio utan Hellraiser: Judgment går direkt till DVD-hyllorna. Jänkarna kan se filmen redan i februari, men dessvärre är releasen för Europa är hittills okänt. Men den som väntar på något gott?

Är du sugen på mer Pinhead?

About Fredrik Edström 292 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.