The Florida Project (2018)

Brooklynn Prince och Bria Vinaite i "The Florida Project"

Biopremiär: 9 februari 2018
Längd: 1 timme 55 minuter
Genre: Drama
Titel: The Florida Project (2018)
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Willem Dafoe, Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Valeria Cotto, Christopher Rivera m.fl.
Regi: Sean Baker

Handling: Den ensamstående mamman Halley bor på ett ruffigt Florida-motell med sin sexåriga dotter Moonee. Tillsammans med en grupp andra människor får vi följa deras liv under de varma sommarmånaderna i Florida. Barnen leker och Halley är ständigt på jakt efter pengar för att klara sig samtidigt som motellskötaren Bobby måste se till att byggnaden fungerar. En skildring av en samhällsklass som sällan får utrymme på vita duken.

The Florida Project har premiär 9 februari 2018.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.