Euphoria (2018)

De två huvudrollerna i Euphoria

Biopremiär: 2 februari 2018
Längd: Okänd
Genre: Drama
Titel: Euphoria (2018)
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Alicia Vikander, Eva Green, Charles Dance, Charlotte Rampling, Paul Feig, Adrian Lester m.f.
Regi: Lisa Langseth

Handling: Systrarna Ines och Emelie kastas in i livets känslosamma bergochdalbana när de måste spendera tid tillsammans under extraordinära omständigheter. Efter en överraskningsresa anländer de båda till en avlägsen plats där de måste hjälpa varandra.

Euphoria har premiär 2 februari 2018.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.