Golden Globe till Alexander Skarsgård!

Alexander Skarsgård belönades på Golden Globe-galan för sin roll i ”Big Little Lies”.

Igår natt hölls den 75:e upplagan av Golden Globe-galan och där fick Alexander Skarsgård mottaga en statyett för sin roll i ”Big Little Lies”. I sitt tacktal tackade han sin motspelerska Nic0le Kidman.

Ruben Östlunds The Square fick visserligen inte priset för bästa utländska film, som istället gick till det fransk-tyska brottsdramat Utan nåt, men det blev en svensk seger på den 75:e upplagan av Golden Globe-galan igår natt. Alexander Skarsgård belönades som bästa manliga biroll i tv-serie för sin insats i HBO-dramat Big Little Lies. Samma roll som han också fick mottaga en Emmy för 2017.

– Jag är här ikväll eftersom jag haft privilegiet att jobba tillsammans med en grupp fantastiskt begåvade kvinnor, sa Alexander Skarsgård i sitt tacktal.

Med sina fyra vinster blev Big Little Lies, tillsammans med den svarta komedifilmen Three Billboards Outside Ebbing Missouri, en av galans stora vinnare. Här kan du se hela listan på årets vinnare.

Nedan följer Alexander Skarsgårds tacktal:

About Eric Diedrichs 697 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.