Se den första teasern till Sune vs Sune

En teaser har kommit till den svenska julfilmen ”Sune vs. Sune”.

Den nya "Sune-familjen" i "Sune vs Sune"

Nu har det kommit en första smygtitt på ”Sune vs. Sune”. I klippet ser vi Sune och Håkan busa med pappa Rudolf. Filmen har planerad premiär julen 2018. 

Som en extra julklapp till alla er fans av tjejtjusaren Sune har det idag kommit en första smygtitt på den kommande familjefilmen Sune vs. Sune. I klippet ser vi se hur stackars pappa Rudolf får det hett om öronen när Sune och hans charmige lillebror Håkan utsätter honom för ett litet experiment.

I rollerna som familjen Andersson ser vi Fredrik Hallgren som pappa Rudolf, Sissela Ben som mamma Karin, tioårige Elis Gerdt som Sune, sexårige Baxter Renman som Håkan och Tea Stjärne som storasyster Anna. Filmen regisseras av Jon Holmberg, som tillsammans med Sune-författarna Anders Jacobsson och Sören Olsson också står för filmens manus.

Sune vs. Sune har planerad premiär till julen 2018 och är en samproduktion mellan Unlimited Stories, Film i Väst, SVT, Nouvago Capital, med stöd av SFI. Filmen distribueras av Nordisk Film.

Nedan kan du se klippet:

Vad tror du om ”Sune vs. Sune”, hiss eller diss? Rösta med tummarna.

About Eric Diedrichs 664 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.