Death Wish-remaken har fått en ny trailer

I den nya ”Death Wish”-trailern ser vi en stenhård Bruce Willis.

 

Skådespelaren Charles Bronson är nog främst känd för filmserien ”Death Wish”. I årets kommande remake tar Bruce Willis över rollen som den civile vigilanten som rensar upp Manhattans gator. Nedanför kan du se två  trailers till filmen.

Det var förra året i oktober som vi fick se den allra första trailern till Death Wish. I trailern fick vi följa en ensam revolverman (Bruce Willis) som är på jakt efter skurkarna som mördade hans familj, och han gör detta till musiken av AC/DC. Du kan också läsa om hur bra Death Wish var med Charles Bronsons.

Den senaste trailern är lite mer dämpad. Det är inte mycket som har ändrats i trailern mer än att musiken har bytts ut. Den första trailern med AC/DC visades för första gången i Las Vegas, men i samband med skottlossning 2017 tog man tillbaka den och släppte en ny först nu.

Vilken trailer föredrar du?

Trailer 1 (2017)

Eller Trailer 2 (2018)

”Death Wish” har premiär i Sverige 9 mars 2018. Tror du att Bruce Willis kan göra lika bra roll som Charles Bronson?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.