Senaste trailern till Fifty Shades Freed

Slutet är nära och snart får vi se den sista filmen i Fifty Shades-serien.

 För fyra år sedan fick vi se den första filmen i Fifty Shades-serien. Fifty Shades Of Grey hade de en blygsam budget på 40 miljoner dollar och omsatte hela 571 miljoner dollar. Två år senare släpptes Fifty Shades Darker, som inte gjorde riktigt lika bra ifrån sig. Den hade en produktionskostnad på 55 miljoner dollar och omsatte 380 miljoner dollar.

Ingen av filmerna har rankat särskilt högt av användarna på IMDb, de ligger på 4,1 respektive 4,6 av 10 i betyg. Likväl lockar de en stor publik. Den andra och den tredje filmen, Freed och Darker, är båda regisserade av James Foley. Här kan du läsa om 10 saker du förmodligen inte visste om Fifty Shades of Grey.

Här nedan kan du se en poster till nästkommande Fifty Shades Freed och den senaste trailern.

Fifty Shades Freed släpps den 9:e februari 2018.

Vad tycker du om Fifty Shades-filmerna?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.