Spana in Nic Cage och Selma Blair i trailern till ”Mom and Dad”

Mamma och pappa har fått nog! Spana in trailern till den skumma komedin Mom and Dad.

Selma Blair med kniv

Nu har föräldrar världen över fått nog av sömnlösa nätter och nerkissade kläder. I komedin Mom and Dad får vi se Nicolas Cage och Selma Blair som två blodtörstiga föräldrar som är ute efter något så makabert som sina egna barn! Idag kan du se första trailern!

Idag är namnet Nicolas Cage synonymt med helhjärtade utspel och ständiga försök att toppa den senaste galenskapen. Frågan är om han, tillsammans med Selma Blair, slagit alla rekord av galenskap med kommande Mom and Dad? 

I Mom and Dad får vi följa ett syskonpar som ställs inför en minst sagt märklig och hemsk situation. En märklig epidemi härjar och ger föräldrar en otörtslig blodlust i 24 timmar – för sina egna barn! Nästa år tågar filmen in på svenska biografer!

Idag kan vi äntligen se filmens första trailer som utlovar mordiska föräldrar och allmän galenskap. Spana in här nedan:

About Fredrik Edström 295 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.