Inför Oscarsgalan 2018

Här hittar du information om Oscarsgalan 2018

oscarsgalan 2018

TIdigare i år fick vi reda på att Jimmy Kimmel gör comeback som värd till Oscarsgalan 2018. Han kommer alltså återigen att ta sig an det prestigefyllda uppdraget. Det är inte en helt vanlig Oscarsgala vi kommer få se nästa år, utan 90-års jubileet.

Jimmy Kimmel berättar i en intervju med BBC att han tycker att Oscarsgalans arrangörer förra året klantade till sig när de utropade fel film som vinnare till priset för Bästa film, och menar att det blir bättre planerat under 90-års galan.

Något som även är värt att nämna är att det  i år är första gången på tio år någon blivit återvald att leda galan. Senast var 1997 och 1998 då Billy Crystal var värd.

Oscarsgalan 2018 kommer att visas söndagen den 4 mars klockan 02.00 och för-showen innan Oscarsgalan sänds redan klockan 00.30.

Nu kommer vi till den eviga frågan filmnördar ofta ställer: vilka i Sverige kommer att distribuera Oscarsgalan? Blir det SVT som sände det på tv eller blir det Aftonbladet? Vi vet inte än, men Filmtopp återkommer till dig när vi får reda på det.

Kolla in klippet inför Oscarsgalan här nedan:

Kommer du att se Oscarsgalan den 4 mars 2018?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

2 Comments on Inför Oscarsgalan 2018

  1. Kan inte se den om Aftonbladet sänder i år igen , försökte förra året och det gick inte. Varför inte låta den sändas i tv.

2 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.