Då har G. I. Joe 3 premiär

Det amerikanska leksaks-och spelföretaget Hasbro är ett företag som varit med länge – ligger bakom böcker som Transformers och G. I Joe.

Här kan du se en bild på G. I. Joe gänget

Transformers är ett varumärke som blivit extremt populär och det har släppts flera filmer. G. I. Joe har inte nått riktigt lika långt, men de har släppt två filmer i varje fall och en tredje är på gång. Den förväntas ha premiär i mars 2020. Läs intervjun med Anthony Hopkins om Transformers.

Nu har bolaget Paramount äntligen gått ut med ett premiärdatum till G. I Joe 3, samtidigt avslöjade de att det kommer en reboot av Dungeons & Dragons och en film till som heter Micronaut.

G. I. Joe 3 har premiär den 27 mars 2020 och därefter den 16 oktober samma år kommer Micronaut. 23 juli 2021 släpps rebooten av Dungeons & Dragons.

För tre år sedan stod det klart att G. I. Joe 3 skulle regisseras av D. J. Carusa och manuset skulle skrivas av Akiva Goldsman. Om det fortfarande stämmer vet vi inte riktigt än. Vi vet inte heller om skådespelarna Dwayne Johnson, Channing Tatum och Adrianne Palicki kommer att återvända i G. I. Joe. 3

Vad tror du, kommer skådespelarna att återvända i G. I. Joe 3?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.