TV-reklam för The Greatest Showman

Förra året vid juletid pratades det mest om musikalen ”La La Land”. Detta året pratas det mest om ”The Greatest Showman”, de har redan släppt ett mindre musikalnummer som visas som reklam i TV.

Idag är det Sverigepremiär för den nya musikalen ”The Greatest Showman” med Hugh Jackman i huvudrollen. Nu har det släppts ett klipp från filmen

Ni har kanske redan hört soundtracket till filmen sedan tidigare eftersom den legat ute på sociala medier ganska länge, här kan ni se den senaste trailern. Men det är inte endast via sociala medier filmens soundtrack sprids utan även på Spotify där hela albumet finns tillgängligt.

I den senaste TV-reklamen kan ni se här nedan där Hugh Jackman backas upp av 150 dansörer. I klippet får vi även se Zendaya, Zac Efron och Keala Settle. De bjuder på ett riktigt härligt musikalnummer (Come Alive) som reklam för den kommande filmen. Missa heller inte posterna av filmen!

Den 25 december har ”The Greatest Showman” premiär i Sverige. Vi har redan sett filmen som vi gav högt betyg.

Kommer du att se The Greatest Showman?

About Kristian Andersson 1284 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.