Se trailern till Sicarios uppföljare Soldado

Denis Villeneuves Sicario är en riktigt grym action som nu också får en välförtjänt uppföljare Sicario: Soldado.

Sicarios uppföljare Soldado

Benicio Del Toro, Josh Brolin och Jeffrey Donovan kommer återgå till sina roller i Sicario 2. Det tråkiga med denna uppföljare är att Emily Blunt och Daniel Kaluuya inte kommer att medverka. Nya skådespelare till projektet är Catherine Keener och Matthew Modine.

Filmen kommer återigen att handla om att CIA-agenter, som försöker bekämpa en knak kartell som smugglar in droger till Amerika från Mexiko.

Denis Villeneuve kommer inte heller att regissera denna uppföljare, utan projektet hamnar hos Stefano Sollina som bland annat är känd för att ha regisserat filmer som Suburra, och Gomorrah: The Series. Filmfotografen bakom kameran var först tänkt att bli Roger Deakins, men har bytts ut mot Dariusz Wolski, som varit filmfotograf på flera av Ridley Scotts projekt. Tylor Sheridan kommer att återvända och skriva manus till Soldado. Här kan du också läsa det senaste om Saldado.

Här kan du se den senaste trailern till ”Sicario 2”:

Vad tyckte du om trailern? ”Sicario: Soldado” har premiär den 29 juni 2018.

About Kristian Andersson 1174 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.