James Mangold hjälpte Michael Gracey med ”The Greatest Showman”

Logan-regissören James Mangold hjälpte till med inspelning och klippning av musikalen ”The Greatest Showman”.

the greatest showman

Variety rapporterar att regissören till filmen ”Logan”, nämligen Hugh Jackmans gode vän James Mangold, kom till undsättning på inspelningsplatsen av årets stora musikalfilm, ”The Greatest Showman”. Mangold ska ha finslipat filmen med en veckas inspelning och även hjälpt till med redigeringen.

James Mangold ska ha granskat projektet The Greatest Showman. Det har också visat sig att han var tvungen att ta en vecka till att finslipa filmen ytterligare med ny inspelning. Mangold hjälpte även till under redigeringen.

Produktionsbolaget 20th Century Fox var lite oroade att nybörjarregissören Michael Gracey skulle klara av ett så stort projekt som The Greatest Showman. Att vara regissör är ju synonymt med att ha väldigt mycket press på sig. Därför hjälpte Mangold till och därmed fått titeln som exekutiv producent. Här kan du se den senaste trailern till filmen!

Värt att också nämna är att filmen inte heller fick överskrida sin budget på 84 miljoner dollar. 

Läs vår recension av ”The Greatest Showman”. Ser du fram emot musikalfilmen?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.