Molly’s Game (2018)

Biopremiär: 19 Januari
Längd: 2 timmar 20 minuter
Genre: Drama
Titel: Molly´s Game
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner m.m.
Regi: Aaron Sorkin

Handling: Baserat på den sanna historien om en ung och vacker kvinna vid namn Molly Bloom. Hon var en framgångsrik skidåkerska som vid sidan om styrde över en stor illegal pokerturnering under mer än tio år, fram tills 17 FBI-agenter avslöjade allt och tog henne till fånga. Deltagarna i turneringen var allt från Hollywood-eliten till förmögna finansmoguler. Men också den ryska maffian var inblandad i spelen, utan Mollys vetskap. Hennes enda allierade var hennes försvarsadvokat Charlie Jaffrey, som insåg att Molly besatt en mer rik personlighet än vad skvallertablåerna ville erkänna.

Filmen har biopremiär den 19 Januari 2018 och här kan du läsa recensionen av Mollys Game.

About Rasmus Torstensson 111 Articles
Skribent och recensent på filmtopp sedan 2015. Har du åsikter kring mina inlägg, tveka inte att höra av dig.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.