Halloween-skådisen återvänder till uppföljaren!

I nästa Halloween-film får vi ett kärt återseende

Mike Myers

2018 återser vi ett av skräckvärldens mest ikoniska ansikten. John Carpenter återvänder till serien som producent och vi kommer även få återse ett hett efterlängtat ansikte.

1978 blev skräckpubliken introducerad för ett av filmvärldens mest ikoniska och svårdödade ansikten. Givetvis är det blekfisen Mike Myers jag talar om och snart är det dags för ännu mer läbbigheter signerat Myers.

2018 återvänder mördar-maskinen Myers till biografer världen över. Skräckmästaren som skrev historia med originalfilmen, John Carpenter, återvänder till skräckvärlden som producent för den nya filmen som ska ta vid där originalet slutade. Som om inte detta vore nog återvänder även skådespelaren Nick Castle som mannen bakom masken!

Castle bar Myers läbbiga mask 1978 och kommer nu alltså tillbaka för att terrorisera Jamie Lee Curtis, som sedan länge är tänkt att återvända till sin paradroll. För regin hittar vi David Gordon Green och filmen landar 2018.

Ser du fram emot nästa Halloween?

About Fredrik Edström 227 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.