Wind River (2018)

Elisabeth Moss och Jermey Renner ute i snön med ett gevär i Wind River.
Foto: The Weinstein Company

Biopremiär: 12 jan 2018
Längd: 1 timme 47 minuter
Genre: Thriller
Titel: Wind River
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, Graham Greene
Regi: Taylor Sheridan

Handling: Viltvårdaren Cory Kambert finner en dag det frusna liket av en ungkvinna som tillhör urinvånarna i trakten. FBI-agenten Jane Banner skickas upp till frusna Wyoming för att arbeta med fallet. Hon stöter på motgångar när den lokala polisen finner hennes storstadsfasoner olämpliga för vildmarken. I jakten på mördaren måste hon viltvårdaren Cory samarbeta.

Filmen har biopremiär 12/1.

About Sebastian Hansson 146 Articles
Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.
Inline
Inline