Wind River (2018)

Elisabeth Moss och Jermey Renner ute i snön med ett gevär i Wind River.
Foto: The Weinstein Company

Biopremiär: 12 jan 2018
Längd: 1 timme 47 minuter
Genre: Thriller
Titel: Wind River
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, Graham Greene
Regi: Taylor Sheridan

Handling: Viltvårdaren Cory Kambert finner en dag det frusna liket av en ungkvinna som tillhör urinvånarna i trakten. FBI-agenten Jane Banner skickas upp till frusna Wyoming för att arbeta med fallet. Hon stöter på motgångar när den lokala polisen finner hennes storstadsfasoner olämpliga för vildmarken. I jakten på mördaren måste hon viltvårdaren Cory samarbeta.

Filmen har biopremiär 12/1.

Sebastian Hansson
Följ mig på

Sebastian Hansson

Lärarstudent i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.
Sebastian Hansson
Följ mig på

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.