The Commuter (2018)

De två huvudrollerna i THe Commuter sitter mittemot varandra på ett tåg.
Foto: Lionsgate

Biopremiär: 12 jan 2018
Längd: 1 timme 45 minuter
Genre: Action, Thriller
Titel: The Commuter
Originalspråk: Engelska
Skådespelare: Liam Neeson, Vera Farmiga,Sam Neill, Elizabeth McGovern
Regi: Jaume Collet-Serra

Handling: En dag förlorar Michael sitt kontorsjobb. På pendeltåget hemåt möter han en främling som erbjuder honom en stor summa pengar som kan rädda hans dotters utbildning – om han lyckas lokalisera en särskild passagerare innan tåget når sin slutstation. Allt eftersom klockan tickar blir situationen allt värre och innan Michael vet ordet av står hela hans familjs liv på spel.

Filmen har biopremiär 12/1.

About Sebastian Hansson 148 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.