Downsizing (2017)

Foto: TIFF

Biopremiär: 19 januari 2018
Regi: Alexander Payne
Längd: 2 timmar 15 minuter
Genre: Komedi, drama, sci-fi
Originalspråk: Engelska

Skådespelare: Matt Damon, Kristen Wiig, Laura Dern, Rolf Lassgård m.fl.

Handling: I den skruvade komedin Downsizing har norska forskare uppfunnit ett botemedel mot överbefolkning genom att krympa människor till en dryg decimeters längd. Handlingen är centrerad kring medelklassmannen Paul Safranek och hans fru Audrey som väljer att starta ett nytt miniatyrliv. Den Oscarsbelönade regissören Alexander Payne (Sideways, The Descendants) tillbaka och rollistan är stjärnspäckad med namn som Matt Damon, Christoph Waltz och svensken Rolf Lassgård, för att nämna några.

About André Sao Pedro 148 Articles
Är ett fan av amerikansk independentfilm, främst allt av Coenbröderna. Gillar Chris Farley och South Park.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.