Knightfall säsong 2 – Blir det någon fortsättning?

Kommer det att bli någon Knightfall säsong 2? Här är allt vi vet!

Knightfall säsong 2
Tom Cullen som Landry, en av tempelriddarna, i Knightfall Foto: HBO

På HBO-Nordic kan du med fallenhet för svärd, rustningar och blodutgjutelse få din dagliga fix genom serien ”Knightfall”. Idag sätter vi en spotlight på frågan hur det egentligen blir med Knigtfall säsong 2.

Vi på Filmtopp var stormförtjusta i det historiska äventyret Knightfall. I serien får vi följa tempelriddare insvepta i politiska intriger under 1300-talet och muskedundret är en storsatsning från TV-bolaget History. Tempot är högt och serien är svulstigt påkostad. Därför hamnar den på vår lista med en av årets bästa TV-serier.

Just nu streamas den första säsongen av det sprillans nya äventyren på HBO-Nordic, men som det så ofta gör i underhållningens korridorer går det redan rykten om en andra säsong. Dessvärre har produktionsbolaget varken bekräftat eller dementerat dessa rykten, men utsikterna ser hyfsade ut med 1.77 miljoner tittare som hittills har avnjutit säsong ett. Dock är detta inte en stor siffra, men serien är fortfarande i sina startgropar. Givetvis kommer vi att uppdatera dig så fort vi får en bekräftelse om serien fortsätter med en ny säsong eller inte.

Tittar du på Knightfall? 

About Fredrik Edström 224 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.