Komikern Seth Rogen i biografiskt drama

Komikern Seth Rogen har nu anslutit sig till en ny, lite alternativ, film för honom.

Här ser vi en bild av Seth Rogan

I filmen ska Seth Rogen spela den ikoniska nyhetsmannen Walter Cronkite. Filmen har fått namnet Newsflash

Filmen kommer att handla om mordet på presidenten John. F Kennedy. Det hela börjar den 22 november 1963, vilket är året som nyheterna på tv blev väldigt populärt, man kunde få nyheterna direkt. Walter Cronkite är en av tv-historiens mest välkända nyhetsreporter.

I filmen kommer vi också att få se tv-producenten Don Hewitt, som kommer att spelas av Mark Ruffalo och chefen Jim Aubrey kommer spelas av Bryan Cranston. Vi vet inte än vem som ska spela den unge, men skicklige, reportern Dan Rather.

Ben Jacoby har skrivit manus till projektet och David Gordon Green kommer att regissera, och filmen beräknas komma igång till nästa år. Troligtvis påbörjar han projektet efter att han är klar med sin kommande Halloween-film. Greg Silverman och Adam Kolbrenner producerar Newsflash. Kolla in Seth Rogen och Charlize i en ny komedi tillsammans. 

 

Filmen kommer med stor sannolikhet att ha premiär nästa år i november.

About Kristian Andersson 1044 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.