Se trailern till James Camerons och Robert Rodriguez film

Den första officiella trailer till Robert Rodriguez och James Camerons mangafilmatisering ”Alita: Battle Angel” är här.

Alita Battle Angel

Nu har det släppts en trailer till James Camerons och Robert Rodriguez kommande film ”Alita: Battle Angel”. En filmatisering av den japanska mangan ”Gunnm”. Filmen förväntas ha premiär i slutet av juli.

James Cameron håller sig upptagen med flertalet projekt. Utöver sina Avatar-uppföljare håller han på att göra en ny Terminator-trilogi och nu kommer hans första manga-adaption, Alita: Battle Angel. 

”Alita” är en filmatisering av den japanska 90-talsmangan Gunnm. Robert Rodriguez och James Cameron har skrivit manuset tillsammans, Rodriguez har regisserat medan Cameron har producerat.

Handlingen utspelas i framtiden omkring  år2500 där vi får följa en cyborg vid namn Alita. Hon kan inte minnas sitt förflutna och har problem att skapa nya minnen. Cyborgen blir räddad av en doktor som hittar henne på en soptipp. Alita har dock inte svårt att minnas den krigsträning hon har genomgott. Hon får därför en uppgift, att hitta förbrytare och ställa dem inför rätta. Men hon brottas fortfarande med sin amnesi.

Skådespelaren som kommer att medverka i filmen är bland andra, Jennifer Connelly som Chiren, Eiza Gonzáles som Nyssiana, Christoph Waltz som Dr Dyson Ido och Rosa Salazar spelar cyborgen Alita. Alita: Battle Angel förväntas ha premiär i slutet av juli 2018.

Här kan du se den första trailern.

Här nedan kan du se lite bilder.

Är du peppad på ”Alita: Battle Angel”?

About Kristian Andersson 825 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.