Då kommer Jessica Jones säsong 2

Jessica Jones säsong 2

Sedan 2015 har fansen väntat på en ny säsong av marvel-serien Jessica Jones. I en ny teaser har vi nu fått ett premiärdatum. Den 8 mars 2018 kan vi än en gång se den kaxiga superhjälten tillbaka i tv-rutan.

Marvles tv-universum verkar trots blandad kritik köra på i full fart. Efter den kritiserade serien The Defenders släpptes nyligen The Punishers första säsong på Netflix. En serie som kanske tagit tillbaka dem på banan. Nu kommer vi snart att kunna se vad Jessica Jones andra säsong har att erbjuda.

I den andra säsongen av Jessica Jones är Krysten Ritter tillbaka i titelrollen. Vad Jones kommer att tampas med i denna säsong är fortfarande rätt oklart, men teasern kan du se nedanför. Om du inte kan vänta till 2018, så kan du också se henne sparkas jämte sina kollegor i Netflix The Defenders.

Vad tror du om ”Jessica Jones” säsong 2?

TIPS: Filmtopp har granskat superhjältegenren och listat de bästa Marvel-filmerna.

About Carl Hempel 107 Articles
Stort fan av indiefilmer men också nernördad i Star wars och serietidningsträsket. Spenderar också en hel del tid på att nöta serier. Mr. Robot och GOT ligger närmast hjärtat.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.