Bokserien Old Man's War blir Netflix-film

Bokserien Old Man's War blir Netflix-film

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 06:07 | Publicerad 10 december 2017 kl. 08:12

Netflix har köpt rättigheterna till John Scalzis prisbelönta moderna sci-fi bokserie Old Man's War.

Old Man's War.

Netflix har köpt rättigheterna till bokserien "Old Man's War", som är tänkt att filmatiseras av Jon Shestack och produktionsbolaget Madhouse Entertainment.

Filmen utspelar sig i framtiden där människan får två val: antingen stanna på jorden och dö eller gå med Colonial där de får försvara vår planet. Dessa försvarare får sedan överföra sina sinnen till en stridsklar superversion av sig själva, som de sedan får styra.

I ”Old Man's War” får vi följa änklingen John Perry som i sin nya kropp leder en pluton med andra krigare ut i strid mot en främmande alienras. Efter att John Perrys fru dog har han haft svårt att leda unga soldater ut i krig där de får möta sina öden.

Old Man's War.
Här kan du se dessa människohybrider som möter skräckinjagande Aliens!

Producenterna bakom denna nya sci-fi blir Robyn Meisinger och Adam Kolbrenner, som tillsammans har producerat filmen Prisoners. En filmatisering av Old Man's War har tidigare utvecklats av Wolfgang Petersen för produktionsbolaget Paramount men har nu blivit nedlagt efter att Netflix köpte upp rättigheterna.

Värt att också nämna är att filmen fortfarande är i ett väldigt tidigt stadium med få officiella detaljer. I väntan på Old Man's War kan du spana in våra tips på fantastiska sci-fi filmer många inte har sett.

Har du läst Jon Shestack bokserie "Old Man's War"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL