Två nya bilder på Fantastic Beasts: The Crimes of Grinwald

Här kan du se två bilder på kommande ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Entertainment Weekley har släppt några nya bilder där Newt Scamander befinner sig åter igen på en mörk plats i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. På det senaste fotot så befinner sig Newt (Eddie Redmayne) i en kloaktunnel där han verkar vara fixerad vid något, förhoppningsvis ingen mördar Clown.

Newt Scamander
Newt Scamander

På det andra fotot kan vi se Redmayne hänga med Jude Law, som ska spela den unge Albus Dumbledore. Tittar du noga på bilden så kan du se att Law är klädd som en mugglare. Du kan även se när han är klädd som trollkarl bilden nedanför. Visste du att Eddie Redmayne och Felicity Jones återförenas i ny film?

Newt (Redmayne)och en mugglaklädd Albus Dumbledore (Jude Law)
Newt (Redmayne)och en mugglaklädd Albus Dumbledore (Jude Law)
Albus Dumbledore spelad av Jude Law
Albus Dumbledore spelad av Jude Law, med passande trollkarls kläder

Entertainment Weekly har pratat med Redmayne som är mitt i inspelningarna av Crimes of Grindelwald i London. Han berättar då också skämtsamt att han har skadat sin axel, eller rättare sagt har träningsverk efter frekvent trollstavssvingande. Han berättar:

It’s from doing some quite hardcore wand action.

I den andre filmen av fem planerade kommer vi att få se en hel del trolldomsaction, de vistas bland annat i Paris. Newt får hjälp av sin favorit  professor nämligen Albus Dumbledore (Jude Law) och tillsammans ska de leta upp och tillfångata Gillert Grindwlwald (Johnny Depp). Du kan också kolla på några fantastiska trailers här från 2016 bland annat till Fantastiska vidunder och vart man hittat dem. 

Detta är bara en liten del av den fantastiska J.K. Rowlings berättelse om Newt och hans äventyr. Rowling kommer även att presentera många nya fantastiska varelser i de kommande filmerna.

Premiären är satt till den 16:e november 2018. Om du vill veta vilka fler storfilmer som kommer under 2018, spana in vår lista med tips på filmer.

Vad tycker du om de senaste bilderna från ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grinwald” hiss eller diss?

About Kristian Andersson 697 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.
Inline
Inline