Stranger Things 3 på gång

”Stranger Things” är en serie vi bara vill se mer av – nu är det bekräftat att det precis är vad vi kommer att få

Stranger Things säsong 3

Bröderna Matt och Rott Duffer berättar att det kommer att komma en tredje säsong av den mycket omtyckta serien ”Stranger Things” men att skaparna just nu jobbar på idéer. Det är nämligen så att serien blev en av 2016:s mest omtyckta. Läs här hur många som sett ”Stranger Things” säsong 2

Det har berättats innan att en tredje säsong är på gång men då hade inte Netflix bekräftat detta och det är de som bistår med pengar till produktionens skapare. Men nu har även Netflix bekräftat att en tredje säsong är under utveckling och har fått grönt ljus.

Vad tycker du om Stranger Things, vill du se mer?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.