”Logan” regissören James Mangold gör barnfilm

James Mangold ska regissera en film baserad på en barnboken ”Crenshaw”.

James Mangold

Regissören bakom den hyllade Wolverine-filmen ”Logan”, James Mangold, ska nu regissera en film baserad på en barnbok. Boken i fråga heter ”Crenshaw” och är skriven av Katherine Applegate.

Hur följer du upp en film som Logan, en hjältefilm för vuxna som både hyllades av publik och recensenter?  Regissören James Mangold ska ha många nya bra idéer till filmer på gång och har efter in succéfilm mycket på sin agenda. Fast han har tydligen också funnit plats i sitt schema till att regissera en barnfilm baserad på Katherine Applegates bok Crenshaw.

Applegates bok handlar om Jackson och hans familj som går igenom en tuff period. Saker och ting förändras när Jacksons gamla låtsasvän, som är en stor katt, kommer till liv för att hjälpa familjen att klara av de tuffa tiderna.

Crenshaw är inte Applegates enda bok som håller på att bli filmatiserad. Angelina Jolie håller just nu på att regissera The One And Only Ivan som är baserad på en annan bok av Applegate. Jolie gör filmen för Disneys räkning. Om du letar på tips på kommande filmer kan du spana in vår lista över vilka filmer vi tror kommer att göra succé under 2018.

Vad tror du om att James Mangold ska göra en barnfilm?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.