Anna Kendrick i ny film av Christopher Morris

Det har läckt information om att Anna Kendrick kommer att spela i Christopher Morris nästa film.

Christopher Morris är en man som är tyst om sina projekt. På IMDb står det fortfarande inte ens vad hans nästa film kommer att ha för titel. Men nu har äntligen lite information om hans kommande kommande film, som spelades in i somras.

Det har nu kommit fram vilka skådespelare som ska vara med i de bärande rollerna, och dessa är Anna Kendrick, Kayvan Novak, James Adomain, Danielle Brooks, Denis O’Hare, Pej Vahdat, Marchant Davis och Mousa Kraish. Christopher Morris har tidigare jobbat med Kayvan Novak i filmen Four Lions.

Vad filmen kommer att handla om är än så länge inte klart. Men vi vet att den har spelats in i Florida och Dominikanska Republiken. Man har också sett Kendrick bära på en FBI uniform på inspelningsområdet.

Kommer du se Christopher Morris nästa film?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.