Netflix ger klartecken för Mindhunter säsong 2

Beskedet fansen väntat på: Mindhunter säsong 2 blir av!

Affisch Mindhunter
Foto: Netflix

Netflix-satsningen Mindhunter slog ner som en bomb i streamingvärlden med sina läbbiga mordhistorier. Hoppas publiken är redo för omgång två, för nu är den på gång.

Mindhunter kom, såg och segrade! Netflix-satsningen med David Fincher i spetsen (både som regissör och producent) hade premiär i Oktobert till en trollbunden publik och förtjusta kritiker. Tio episoder av ångest, mordutredningar och ett gäng mörka expiditioner in i seriemördares psyken. Och nu väntar ännu mer.

Idag har nämligen Netflix gått ut med den förtjusande nyheten att Mindhunter förnyas och får en andra säsong. Huvudpersonerna, Hult McCallany och Jonathan Groff, förväntas återvända till sina roller för säsong nummer två.

Mindhunter tar vid 1979 där vi introduceras för FBI-agenterna Bill Tench och Holden Ford som har dagarna fulla med att undersöka seriemördarfall. Till sin hjälp tar dem till andra seriemördare för att få en djupare förståelse för hur en sådan läbbig hjärna kan fungera.

Mindhunter, säsong ett, finns att streama på Netflix just nu.

Ser du fram emot Mindhunter säsong 2? 

About Fredrik Edström 237 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.