EXTRA: Första trailern släppt till Avengers: Infinity War

I första trailern till Marvels kommande episka äventyr Avengers: Infinity War tvingas våra hjältar möta deras hittills farligaste fiende titanen Thanos.

Logga från filmen Avengers: Infinity War - bästa filmer 2018
Foto: Disney

Marvel har väntat länge med att släppa den första trailern till den efterlängtade filmen Avengers: Infinty War. Nu tar de äntligen bladet från munnen och visar oss på allvar hur den första filmen av ett tvådelat fullspäckat äventyr kommer att se ut.

The Avengers är splittrade över universum och en ny fiende hotar. Titanen Thanos strävar efter att samla ihop alla sex evighetsstenar för att skapa ett ultimat vapen som kan ödelägga hela universum. Avengers-gänget, The Guardians of the Galaxy och den mystiske Doctor Strange tvingas alla gå ihop för att möta det stora hotet.

Den otroligt stjärnspäckade rollistan är lång och inkluderar bland andra Robert Downey Jr, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Tom Holland, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Chadwick Boseman och Benicio Del Toro.

Senaste Marvel-filmen som släpptes var Thor: Raknarök och Filmtopps recension på den kan du läsa här.

Se trailern här nedanför.

Vad tycker du om Marvels episka första trailer till Avengers: Infinity War?

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.