Nya bilder på Star Wars: The Last Jedi!

Här har du nya bilder på ”Star Wars: The Last Jedi”!

Bilder The Last Jedi

Det har varit mycket prat om den annalkande Star Wars-filmen The Last Jedi. Nu stillar Disney sina fans stora behov med nya bilder från äventyret. 

Det är tidningen Empire som ger oss mer att titta på inför vinterns stora premiär. Bilderna ska i någon mening visa var karaktärerna befinner sig i filmen.

*** VARNING FÖR SPOILERS ***

Medan Rey (Daisy Ridley) försöker lära sig att hantera kraften, brinner Kylo Ren av ilska efter att ha förlorat en kamp mot Rey. Men nu känner han till Reys starka krafter och vet att han själv måste bli ännu bättre på att att själv hantera den.

För dig som undrar var Finn (John Boyega) håller hus är han i nuläget inte intresserad av att slåss i ett stort krig, men han har i varje fall gått med i gruppen ”Resistance”.

Övrigt har vi tidigare förstått att Luke Skywalker är orolig inför att lära upp Daisy eftersom hon kanske går samma väg som Kylo Ren (Adam Driver) gjorde. Och att Star Wars: The Last Jedi, kommer bli den längsta Star Wars-filmen någonsin!

Hur peppad är du på ”Star Wars: The Last Jedi”?

About Kristian Andersson 1280 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.