Nu är den här – trailern till Pelle Kanin

Nu har den officiella trailern till Sonys Pelle Kanin kommit!

Se trailern till Pelle Kanin.

Regissören Will Gluck ger oss långfilmen Pelle Kanin. På den intressanta skådespelarlistan finner vi bland annat talk show-hosten James Corden, Daisy Ridley (The Force Awakens) och superstjärnan Margot Robbie (The Wolf of Wallstreet).

En spännande och en sällan skådad teknik är den visuella vi kommer att få se i Pelle Kanin där skaparna blandat live-action med animerat. Det vill säga att Pelle och hans vänner kliver in i människans värld och människorna spelas av verkliga personer. Kanske var det Djungelboken som gav liv i den tekniken.

Här nedan ser du den officiella trailern till Pelle Kanin! Vad tror du, kan filmen bli en av de bästa (halv)animerade filmerna någonsin?Vill du se berättelser om Pelle hittar du serien på SVT Play. Ser du fram emot de små gnagarnas äventyr?

Långfilmen Pelle Kanin har premiär den 21 februari 2018.

About Axel Diedrichs 752 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.