Quentin Tarantinos nästa film – uppdatering

Quentin Tarantinos nästa film som än inte fått ett namn kommer att handla om Mansonfamiljen.

Porträtt av Quentin Tarantino
Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino har precis skrivit klart ett manus till hans nionde film och just nu letar han produktionsbolag som är intresserade att finansiera filmen. 

Många av Quentin Tarantinos filmer har finansierats av The Weinstein Company, men på grund av sexskandalen med Harvey Weinstein har Tarantino valt att leta andra produktionsbolag. Han lär nog inte behöva leta särskilt länge! Det är säkert många filmbolag som är med i budgivningen för att kamma hem filmen då Tarantinos verk brukar bli väldigt bra och kamma hem rejäla guldklimpar. Filmtopp har tidigare rankat Quentin Tarantinos bästa filmer. 

Hans nionde film kommer alltså att handla om Charles Manson och hans familj, ett drama som utspelar sig på 60-talett i Los Angeles. Filmen är så färsk att den ännu inte fått ett namn, filmen kallas just nu bara #9. Många fans tycker att det ska bli väldigt spännande att se honom göra en verklighetsbaserad film, de menar att detta kan bli regissörens största utmaning hittills.

Ett rykte vi kanske ska ta med en nypa salt är att Margot Robbie erbjudits en roll i filmen som offret Sharon Tate.

Vad tror du om Quentin Tarantinos nästa film?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.