Beyonce spelar Nala i nya ”Lejonkungen”

Beyonce kommer att vara med i live-actionfilmen ”Lejonkungen” som Nala

En bild på hela Lejonkung gänget!

Beyonce har anslutit sig till den välkända skådespelarskara och fått en roll i nya ”Lejonkungen,” efter många spekulationer och rykten har hon nu fått rollen som Simbas barndomsvän Nala!

Regissören bakom den nya filmen kommer bli ingen mindre än Jon Favreau. Det blir alltså en film till efter hans stora succé med Djungelboken. Men att ta över rollen som regissören bakom en ny remake av Lejonkungen är ingen lätt uppgift, sett till att förra Lejonkungen 1994 gjorde en inkomst på 968 miljoner dollar och har en iMDB-poäng på 8,5! Han är kaxig, den där Jon Favreau.

Det är många regissörers dröm att få ha så många talangfulla skådespelare att jobba med i en film. Här nedan kan du se alla huudrollsinnehavare och deras roller!

Det ska bli spännande att se ifall det kommer att komponeras ny fantastisk Disneymusik till remaken. Elton John vann Oscar för sin musik i originalfilmen. Se du fram emot en remake på Disneys kanske bästa klassiker?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.