Regissören Brett Ratner anklagad för sexuella trakasserier

Anklagelserna fortsätter hagla över Hollywood. Regissören Brett Ratner

För varje dag tycks nya vidrigheter uppdagas. Sedan Harvey Weinstien avslöjades för sexuella trakasserier av kvinnliga skådespelare har fler och fler vidriga händelser avslöjats. Idag är det regissören Brett Ratner som anklagas av flera kvinnor.

Brett Ratner, regissören bakom Red Dragon, Rush Hour och X-men 3, verkar vara det senaste tillskottet i Hollywoods familj av ofredande människor. Inte mindre än sex kvinnor har idag gått ut med avslöjanden om övergrepp Ratner ska ha gjort sig skyldig till. Bland andra kliver skådespelaren Olivia Munn (X-men: Apocalypse) och Natasha Henstridge (Species) fram och berättar om sina upplevelser.

Henstridge berättar att hon blivit tvingad att utföra oralsex på Ratner som 19-åring. Ratner, då en lovande musik-video regissör, ska ha väckt en sovande Henstridge och tvingat henne till detta på en gemensam väns fest.

Olivia Munn berättar med egna ord om ett minst sagt äckligt möte med regissören i hans trailer. Munn, som enbart skulle lämna mat i trailern, blev utlovad att Ratner inte var inne för tillfället men så var inte fallet. Munns egna ord:

He walked out … with his belly sticking out, no pants on, shrimp cocktail in one hand and he was furiously masturbating in the other. And before I literally could even figure out where to escape or where to look, he ejaculated.”

Ratners kommande biografi om Hugh Hefner är nu lagd på is. Originalnyheten finner du på LA-times

Listan blir bara längre och längre. Vad tror du, har vi fler anklagelser att vänta?

About Fredrik Edström 233 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.