5 biopremiärer i november

5 biopremiärer i november

Axel Diedrichs
Uppdaterad 24 februari 2020 kl. 12:02 | Publicerad 01 november 2017 kl. 15:11

Vilken av dessa filmer går du och ser på bio i november?

Filmtopp har tagit fram förstoringsglaset och riktat det mot biotablån. Dessa biopremiärer vill du hålla koll på i november. Vilken biofilm förtjänar din biljett?

All Inclusive

Suzanne Reuter i filmen "All Inclusive"
Foto: Nordisk Film

Premiärdatum: 10/11

Handling: En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne.

The Foreigner

5 biopremiärer i november
Foto: SF Studios

Premiärdatum: 17/11

Handling: Den Londonbaserade affärsmannen Quan (Jackie Chan) förlorar sin dotter i ett fruktansvärt terroristdåd och ger sig ut efter rättvisa. I sin kompromisslösa jakt på dotterns mördare, inleds en våldsam konflikt med den brittiske regeringstjänstemannen Hennessy (Pierce Brosnan), vars förflutna kan innehålla nyckeln till terroristernas identiteter.

Thelma

Thelma ligger på sängen
Foto: Triart Film

Premiärdatum: 17/11

Handling: Thelma har vuxit upp med strängt religiösa föräldrar i en liten by på norska västkusten. När hon börjar studera i Oslo öppnar sig en ny värld. Och nya känslor, inte minst för väninnan Anja. Samtidigt har hon börjat få märkliga, återkommande anfall som läkarna inte hittar någon orsak till. Men när Thelma kopplar ihop anfallen med sina känslor så väcker det oanade krafter till liv. Krafter som släpper fram mörka minnen från det förflutna...

Hobbyhorse Revolution

Poster till filmen "Hobbyhorse Revolution"
Foto: Folkets Bio

Premiärdatum: 24/11

Handling: I Hobbyhorse Revolution möts ett gäng unga tjejer på väg att bli vuxna. De tampas med kärlek, vänskap, mobbing, föräldrars skilsmässa och att inte helt passa in i sin omgivning - alla på sina olika sätt men med käpphästarna som gemensam nämnare. Hobbyhorse Revolution är en feministisk rörelse, en coming-of-age dokumentär om gemenskap och systerskap fylld med humor, svärta och en grupp fantastiska unga tjejer.

 Mordet på Orientexpressen

Johnny Depp i filmen "Mordet på Orientexpressen"
Foto: Twentieth Century Fox

Premiärdatum: 24/11

Handling: Från den bästsäljande boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen. Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv med i denna stjärnbeströdda ensemble...

Ser du fram emot novembers kommande biofilmer?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL