The Shannara Chronicles säsong 3 – Blir det någon fortsättning?

Ödet om Shannara Chronicles säsong 3 är ännu inte avgjort.

Ödet om Shannara Chronicles säsong 3 är ännu inte avgjort. 
Blir det en Shannara Chronicles säsong 3? Foto: MTV

Fantasyserien The Shannara Chronicles har tappat många tittare mellan säsong ett och två. Det är oklart om serien kommer att få en säsong 3.

Paramount Network är just nu mitt uppe i säsong två av fantasyserien The Shannara Chronicles. Säsongens tredje avsnitt har precis sänts och det fjärde släpps den första november. Totalt ska säsongen bestå av tio avsnitt.

Många undrar om det här kommer att bli den avslutande säsongen av The Shannara Chronicles säsong 3.

 Den första säsongen producerades av MTV men inför den andra säsongen flyttades serien till Paramount Network (tidigare Spike TV) och hade enligt MTV en snittpublik på 889 000 tittare.

Tvseriesfinale uppger att tittarsiffrorna under säsong två istället har legat på runt 248 000 vilket är en nedgång med 72 procent. På kritikersidan Rottentomatoes har serien ett betygssnitt på 53 procent vilket är precis i mitten av betygskalan.

Det finns i dagsläget inga uppgifter om The Shannara Chronicles kommer att få en tredje säsong eller om tittarsiffrorna är så pass låga att serien kan komma att läggas ner.

Tycker du att det borde komma en säsong 3 för The Shannara Chronicles?

About Sebastian Hansson 84 Articles
Svensklärare bosatt i Malmö som är uppvuxen på ett rejält mål Disney-och fantasyfilmer. Älskar det mesta inom film, från storskaligt och bombastiskt till intimt och nära. Fast allra mest Hayao Miyazakis verk.

2 Comments on The Shannara Chronicles säsong 3 – Blir det någon fortsättning?

  1. Jag som ser denna serie på Viaplay tycker är en bra serie både säsong ett & 2 är lika bra tycker jag 🙂

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.