Luis recenserar: ”Jigsaw”

I veckans gästspel får vi bekanta oss med “Luis Recenserar”.
Luis i Luis Recenserar hänger mot en bil

Under oktober månad kommer det att dyka upp en hel del gästspel hos oss. Det finns en mängd bloggare, podcasts och andra sajter som skriver om film & serier i Sverige. Dessa eldsjälar och cineaster önskar vi på Filmtopp att få lyfta fram.

Tidigare har Buffypodden och Nördliv gästat oss och tidigare i veckan hälsade vi även Luis Recenserar välkommen, med en recension på ”Thor: Ragnarök”.

Så här säger Luis om “Luis Recenserar”:

Jag har haft ett stort filmintresse sedan liten och började med en podcast om film och recensionerna vid sidan om. Det funkade inte med podformatet, så jag blev min egen och har gjort ganska många recensioner sedan dess.

Folk brukar fråga varför just videos? Jag säger att alla skriver recensioner, ibland vill man bara se på en kort video när någon pratar om en film. Det tar längre tid men det är så mycket roligare och mer personligt.

Luis Recenserar får pressvisningar, inbjudningar och även fått ett tack från Fox Sverige för en fin recension. Har en del tävlingar där jag tävlar ut filmer, det är populärt.

Jag utvecklas hela tiden och försöker ha en personlig touch på recensionerna, exempelvis med roliga kortfilmer som intron. “Luis Recenserar” går framåt och växer lite för varje recension.

I min kickass studio spelar jag in allt och ibland bjuder jag även in gäster för att medverka i videos eller bara hälsa på. Studion heter “The Batcave”. Ja, jag älskar superhjältar.

Här kan du ta del av Luis senaste recension, som rör den heta skräckfilmen “Jigsaw”:

Ser du fram emot årets mest påkostade splatterrulle ”Jigsaw”?

About Axel Diedrichs 679 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.