Ny on-set bild på Rami Malek som Freddie Mercury

Foto: CBS

”Bohemian Rhapsody” är filmen som ska förtälja bandet Queens resa till den legendariska spelningen på Live Aid konserten år 1985. Rami Malek är det som spelar frontmannen, och vi har tidigare sett bild på skådespelaren som Freddie Mercury, men det här är första on-set fotot.

LÄS OCKSÅ: PEARL JAM LETS PLAYE 2 – NY MUSIKDOKUMENTÄR

Bland annat sidan The Wrap har varit snabba att rapportera om filmen, och delar nu en bild från inspelningen tagen av ingen mindre än regissören själv. Bryan Singer delade bilden på sin Instagram med texten:

Couldn’t help myself and had to post this Iphone pic.

Couldn't help myself and had to post this iPhone pic

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Visst förstår man Singer när man ser bilden?

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.