Ny episk poster släppt till kommande ”Avengers: Infinity War”

Ny poster från Avengers: Infinity War.
Foto: Disney

Den kommande episka Avengers: Infinity War ställer samtliga av Marvels superhjältar mot varandra i den förmodligen största superhjälte-grytan någonsin. Ingen trailer är än så länge släppt men tidigt i morse valde Marvel att släppa en stor poster på alla medverkande hjältar med superskurken Thanos i mitten.

I Avengers: Infitiy War kommer titanen Thanos att försöka samla på sig samtliga av ”evighets stenarna”, fornlämningar från universums skapelse. Med alla stenar under sin kontroll kan han styra och sprida ondska i hela universum. The Avengers tvingas förenas och alliera sig med Guardians of the Galaxy för att försöka stoppa honom.

LÄS OCKSÅ: Spana in nya trailern till Marvels kommande ”Black Panther”

Vad tycker du om den nya postern till Avengers: Infinity War?

About David Lindahl 489 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.