Stranger Things säsong 2 visar upp sig i en sista trailer!

Stranger Things säsong 2 har premiär nu i veckan!

De fyra killarna från Stranger Things säsong 2 beskådar ett mörkt noln och ett gigantiskt monster som skymtas i det.
Stranger Things säsong 2 visar upp sig i en sista trailer!

Ännu fler märkliga ting väntar tv-fanatiker och soffpotatisar 27:e Oktober.Den Netflix-exklusiva serien Stranger Things tog ett järngrepp om publiken med sin nostalgiska ton och övertygande skådespelare! Vi vet också i skrivandes stund att det skall spelas in minst 4 säsonger, men nu är det dags för säsong 2.

Du har väl inte missat den senaste trailern inför premiären? Ta dig en titt här nedan:

Har du längtat efter de karismatiska ungarna i Stranger Things? Personligen fann jag första säsongen en smula överskattad och vilade väl mycket på referenser till 80-talets filmlandskap, men det fanns även mycket att gilla och bygga vidare på. Lite kuriosa: Finn Wolfhar, som spelar Mike Wheeler, har en roll i bioaktuella skräckfilmen ”Det”. Originalfilmen från 90-talet har varit en stor inspiration till just Stranger Things.

Vad hoppas du få se i Stranger Things säsong 2?

About Fredrik Edström 240 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.