En ”Hulk”-triologi är på tapeten

Foto: Marvel.

I alla fall om man ska tro ”Hulken”-skådespelaren Mark Ruffalo och Marvel Studios-presidenten Kevin Feige.

Hulken har några spännande år framför sig. Det gröna monstret gör åter entré på vita duken i Thor: Ragnarok som har svensk premiär i slutet av månaden, men även i de kommande Avengers-filmerna. Den som suktar efter ytterligare filmer om den hetlevrade superhjälten behöver inte misströsta – en Hulk-triologi verkar vara på ingång, i alla fall om man ska tro Hulken-skådespelaren Mark Ruffalo och Marvel Studios-presidenten Kevin Feige. I en färsk intervju med Cinemablend berättar Ruffalo om det framtida projektet:

So basically, Kevin [Feige] pulled me aside before this, and said, ‘If you were gonna do a… if we were going to do a standalone Hulk movie, what would it be?’ And I said, ‘I think it should be this, this, this, and this and this, and ends up like this.’ And he’s like, ‘I love that. Why don’t we do that in the next three movies, starting withThor 3 and then we go into Avengers 3 and 4.’ And I was like, ‘That sounds great!’ And so we are at the beginning of this arc.

Att Hulken ännu inte fått en egen film och tvingats agera biroll beror på rättigheter, något som Mark Ruffalo och Kevin Feige nu verkar ignorera.

Ser du fram emot en Hulk-triologi?

About André Sao Pedro 140 Articles
Är ett fan av amerikansk independentfilm, främst allt av Coenbröderna. Gillar Chris Farley och South Park.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.