Tommy Lee Jones till Jim Carrey: ”Jag kan inte sanktionera dina pajaserier”

Jim Carrey Tommy Lee Jones i Batman Forever

Jim Carrey avslöjar att kollegan Tommy Lee Jones avskydde honom under inspelningen av ”Batman Forever”.

Skådespelaren Jim Carrey är en baddare på att ge originella intervjuer och han lär vara en våt dröm för varje citat-suktande journalist därute. Enligt Carrey finns det två personer som avskyr honom — Chuck Jones och Tommy Lee Jones — och i en färsk intervju i talkshowen Norm Macdonald Live avslöjar Jim Carrey att under inspelningen av Batman Forever (1995) ska motspelaren Tommy Lee Jones visat sitt förakt. Den Oscarsbelönade skådespelaren ska ha sagt till honom att ”han inte kan sanktionera Carreys pajaserier”.

He started shaking and he got up, he must have been in mid-kill-me fantasy or something like that. He went to hug me and he said, ‘I hate you. I really don’t like you.‘ And I said, ‘Gee, man, what’s the problem?’ And I pulled up a chair, which probably wasn’t smart and he said, ‘I cannot sanction your buffoonery.’

Vi får hoppas att de båda skådespelarna har slutit fred nu i efterhand.
About André Sao Pedro 125 Articles
Är ett fan av amerikansk independentfilm, främst allt av Coenbröderna. Gillar Chris Farley och South Park.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.