Sarah Jessica Parker: Sex and the City 3 blir inte av

Sarah Jessica Parker: "Sex and the City 3 blir inte av"

Fredrik Edström
Uppdaterad 02 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 30 september 2017 kl. 10:09

Den efterlängtade Sex and the City-filmen ska ha gått i graven.

Tjejerna i Sex and thecity

Efter en lång tid av planering meddelar nu seriens stora stjärna, Sarah Jessica Parker, att "Sex and the City 3" inte kommer att bli av. Något hon inte är ensam att vara ledsen över.

Var du sugen på fler cosmopolitans tillsammans med Carrie, Charlotte Miranda och Samantha? Då har vi idag tyvärr slagits av nedslående nyheter. Den tredje, och tilltänkt avslutande Sex and the City-filmen har skrotats. Det meddelar allas vår Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker, i en intervju med tidningen Extra:

"Det är över. Vi kommer inte göra det. Jag är besviken. Vi hade ett vackert, roligt och hjärtekrossande manus som man kunde relatera till. Det är inte bara en besvikelse att vi inte får vara med om detta utan också för fansen som så gärna ville se en till film"

Det ryktas även att Kim Catrall (även känd som Samantha) satt käppar i hjulen för produktionen med "orimliga krav". Detta är dock ingen vi kan varken bekräfta eller dementera i dagsläget. Vad vi däremot kan säga med säkerhet är att många fans delar Parkers besvikelse.

Vad säger du om att Sex and the City 3 läggs ner, hiss eller diss?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL