Ansluter Michelle Williams kommande Venom-rullen?

Bild på Williams

Det lutar åt att Tom Hardys Venom kommer att få sällskap av en utomordentlig skådespelare. Ingen mindre än Michelle Williams cirkulerar nu projektet och är aktuell för en hittills okänd roll. Skådespelaren ska nu ha inlett förhandlingar med produktionsbolaget Sony, enligt filmsajten THR.

Venom har planerad release 5:e Oktober 2018 och är en högt prioriterad fristående film om den högt älskade Spider-man skurken. Skulle Williams knipa en roll i projektet markerar det en intressant ny färdriktning för skådespelaren, som de senaste åren varit högaktuell för en Oscar. Williams blev nominerad för sina prestationer i filmer som Manchester by the Sea, Brokeback Mountain, Blue Valentine samt My Week with Marilyn.

Vad tycks? Låter valet av skådespelare spännande, och vem tror du hon kommer gestalta?

About Fredrik Edström 295 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.