Home Again – Kärleken flyttar in (2017)

home again-kärleken flyttar in
Reese Witherspoon i filmen Home Again-kärleken flyttar in,
Premiärdatum: 13 okt 2017
Genre: Komedi, Drama, Romantik
Ålder: Ej granskad
Originaltitel: Home Again
Originalspråk: Engelska
Med: Reese Witherspoon,Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff,Candice Bergen
Regi: Hallie Meyers-Shyer

Handling: Alice Kinney (Reese Witherspoon) är nyseparerad och beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga aspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.Är Reese Witherspoons nya film, Home Again – Kärleken flyttar in, något för dig? Här kan du läsa Filmtopps recension om Home Again.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.