”The Florida Project” – nästa ”Boyhood”?

Tre barn från filmen "The Florida Project"
Foto: A24

År 2015 visade regissören Sean Baker att man med dagens teknik faktiskt kan göra en långfilm med sin iPhone. Filmen heter Tangerine och går att se på Netflix. Hans nästa film, ”The Florida Project” verkar vara något mer storskalig, och den nya trailern visar en uppväxtskildring som påminner estetiskt om Richard Linklaters succé ”Boyhood”.

LÄS OCKSÅ: Recension: Boyhood (2014)

The Florida Project handlar om några barn i sex års-åldern som har ett sommarlov fullt av äventyr, medan de vuxna i deras omgivning går igenom tuffa tider. Tidiga recensioner från festivalerna har varit väldigt positiva och trailern verkar lovande. Se den här nedan:

Filmens få ”kända namn” är Willem Dafoe, samt Caleb Landry Jones (som medverkade i Get Out). The Florida Project har ännu inget svenskt premiärdatum.

About Filip Kruse 229 Articles
Kultur- och sportintresserad student, född, uppvuxen och bosatt i GBG, har ambitionen att någon gång skriva ett manus.