Wonder Woman 2 kommer 2019

Foto: Jenkins och Johns

Enligt Variety kommer Gal Gadots Wonder Woman att återvända till bioduken den 13 december, 2019.

LÄS OCKSÅ: LISTA PÅ KOMMANDE DC-FILMER

Patty Jenkins var regissören bakom den första filmen. Redan i juni rapporterades det att hon jobbade på ett manus för uppföljaren tillsammans med DC comics Geoff Johns. Mannen som ser över DC:s filmuniversum tillsammans med Jon Berg för Warner Bros.

I en intervju i våras med Variety berättade Johns hur han och Jenkins redan nu hade en ”cool idé” för en uppföljare. Vad den idén handlar om vet vi ännu inte. Det vi vet är att filmen kommer att utspela sig någon gång mellan 1917 och 2017…

Fortsätt läsa här på Filmtopp för de senaste nyheterna om bland annat Wonder Woman 2.

About Evelina Block 63 Articles
Det svåraste med film och serier för mig är att få tiden att räcka till. Sedan vill jag såklart veta allt om och kring dem. Så vet du någonting du tror att jag inte vet om en bra film eller serie? Dela gärna med dig av din kunskap!